Gecertificeerd!

De rook is opgetrokken. De auditor is de deur uit. Na die spannende auditdagen, de energie en verbeteringen, zijn we gecertificeerd!Maar dan begint het pas..

Na de bekroning, al die moeite, willen we het certificaat vooral behouden. Maar hoe doen we dat, tussen de bedrijvigheid door. In de praktijk laten we ons vooral leiden door de hectiek van alle dag. Immers de opvolgaudits zijn nog ver weg... Lijkt het.

Draait het er bij u ook altijd op uit dat in de laatste maand voor de audit nog even alles wordt rechtgezet? Heeft u ook het gevoel dat als er eerder aan het bijhouden wordt begonnen, er veel meer voordeel uit het systeem te halen valt?


Daarom kunt u bij ons terecht om continuïteit in uw managementsysteem te houden. Wel de voordelen en verbeteringen, niet de druk die dit met zich meebrengt.

Wij hebben slimme oplossingen voor tal van ISO zaken. Wij hebben al vele jaren ervaring in het gecertificeerd houden van meerdere organisaties.Onderhoud van uw Kwaliteit Management Systeem

Beheers uw kosten voor onderhoud van uw Management Systeem.

Zonder kopzorgen de jaarlijkse audits in! En voor de kosten hoeft u het niet te laten.De oplossing!

Laat uw Kwaliteit Management Systeem door ons actueel houden. Voor een vast bedrag per maand (een fractie van een full-time medewerker) bent u ervan verzekerd dat uw systeem blijft voldoen aan de eisen van de norm,  bovendien wordt uw systeem  beoordeeld op efficiency en aangepast. En belangrijker: u plukt de vruchten van de optimale werking terwijl u er nauwelijks omkijken meer naar heeft.

Nooit meer met gekruiste vingers een audit in.


U kunt zich weer focussen op het ondernemen in de wetenschap dat uw Kwaliteit Management Systeem in goede handen is.


Vraag naar onze speciale tariefstelling!

Benieuwd wat u kunt besparen?  Bel Q-effect: 072 572 27 90 of mail info@q-effect.nl
Q-effect

Q-effect..geen zorgen over uw managementsysteem..